Logoprofilering

Logopåtrykk – transfer merker på arbeidsklær
Transfer logoer gir meget god gjengivelse av motivet og er svært motstandsdyktig mot vask og slitasje. Transfer merkene tåler både 95grader kokvask og rens, i tillegg til å være tøyelig for bruk på idrettsplagg. Kan benyttes på en del regntøy.Transfer merkene produseres i flere standard farger, med mulighet for spesialfarger etter ønske. Kan også leveres som reflex, med troverdig brodert effekt, med bildetrykk med HD oppløsning, eller med pustende effekt.

Pris på standard transfer logoer varierer med antall trykkfarger, størrelse på merket og opplag.

Vi benytter Norges største aktør på trykking av disse merkene. Pris utarbeides når logofil er oversendt og størrelse fastsatt. Min opplag 25 stk. Ubrukte merker er holdbar i ca 2år før de forringes.

Dere sender en original logo over på mail etter avtale. Helst .eps format men .jpg og .tif kan også fungere. Vi sender en korrektur dere godkjenner før vi går i trykk. Standard leveringstid på transfer merkene er 7-10 dager etter godkjent korrektur foreligger.

Når merkene ankommer Proffklær fakturerer vi disse – dere eier merkene, men vi oppbevarer de her for dere.

Proffklær logoprofilering

Etter hvert som dere da handler og merkene trykkes på yrkesklærne tilkommer trykk kostnaden som faktureres på samme ordre. Vi bestiller automatisk opp nye logo merker til dere når dette trenges slik at vi alltid har logoer klar for dere. Ved planlagte endringer i bedriftslogo er det derfor viktig at vi informeres.De fleste firma har flere varianter av logo som vi trykker på klærne. Type «bryst logo» og «rygg logo» varierer gjerne i størrelse, noen velger også forskjellige varianter for lyse klær og mørke klær. Våre dyktige selgere veileder dere i prosessen slik at resultatet blir optimalt for dere.

Fargekart transfer merker

Brodert logo – direktebrodering av yrkesklær

For de som ønsker et mer eksklusivt preg på logoprofileringen anbefaler vi brodering. Hvert plagg broderes individuelt og det er mulig å brodere både firmalogo og navn på alle yrkesklær. Brodering brukes bl.a. på jakker, frotte, skrikkede plagg og skjorter.

Proffklær brodert logo Mekonomen
Proffklær brodert logo GET
Proffklær brodert logo Toyota
Proffklær brodert logo Peisselskapet

Prismessig er nok brodering et noe dyrere alternativ. Ved førstegangs produksjon må broderingskort lages, dette oppbevares imidlertid for senere bruk. Leveringstiden estimeres til 7-10 dager.