HH Workwear - arbeidsklær fra anerkjente Helly Hansen Workwear

Proffklær AS er Norges største forhandler av Helly Hansen Workwear.
Helly Hansen er et anerkjent merke som representerer det ypperste av kvalitet også på arbeidsklær. HH Workwear er et naturlig valg når kvalitet står i høysete.
 

HHH_Logo_Hvit (3)Helly Hansen Workwears oppgave er å designe arbeidsklær som holder profesjonelle yrkesutøvere tørre, varme og sikre på arbeidsplassen.

I over 130år har innovasjon og kvalitet preget utviklingen og plassert Helly Hansen Workwear blant de største og beste produsentene av arbeidsklær i verden.

I dag er HH Workwear en ledende produsent av yrkesklær for den nye generasjonen profesjonelle yrkesutøvere. Stil og kvalitet går hånd i hånd.

HH Workwear kombinerer trend- og designerfaringer med kunnskap om de rå naturkrefter arbeidsklær skal kjempe mot. Avanserte tekstiler kombineres med god funksjonalitet. Resultatet er yrkesklær som både ser bra ut og som beskytter mennesker som jobber under de mest ekstreme forhold på land og på havet.

Produktene fra HH Workwear testes under de mest ekstreme forhold med ett mål for øyet: At HH Workwear skal overholde løfte om å holde deg tørr, varm og sikker på jobb! Når du bruker arbeidsklær fra Helly Hansen Workwear kjennes 130 års erfaring på kroppen.

For mer info se www.hhworkwear.com
Nettbutikk: http://www.proffklaershop.no/helly-hansen-workwear

     
     
HH Workwear har produsert en del info-/ reklamefilmer... noen ser du her.
Oppdatert 29.01.2016 13:28