Vernefottøy

En "riktig" vernesko vurderes alltid etter brukergruppe og brukerbehov. En arbeidssko blir definert slik: en vernesko skal verne foten mot: fysiske, kjemiske, temperaturmessige ytre påvirkninger. Vernesko skal ikke påvirke eller motvirke fotens funksjonelle krav. En riktig vernesko skal sitte godt på foten og oppleves som behagelig.

Går du over 2000 steg per arbeidsdag bør du velge vernesko og vernestøvler ut fra ergonomiske egenskaper. Problemer med føtter, knær og rygg kan ofte knyttes til arbeidsplassen, og det er ikke sjelden det er en sammenheng mellom slike problemer og vernefottøyet man bruker.

Det er viktig at kvaliteten på vernefottøyet er basert på at det blir stått og gått mye, ofte på hardt og glatt underlag. Verneskoene vi bruker på jobb sitter på føttene omtrent 70 prosent av den tiden vi bruker sko. Blir det tatt tilstrekkelig hensyn til dette når vernesko velges?

Alt for mange virksomheter velger arbeidssko og vernesko utelukkende basert på pris. En moderne vernesko som er konstruert riktig, har svært gode forutsetninger for å ta vare på kroppen.

Vi i Proffklær gir deg gjerne den hjelpen du trenger for å finne akkurat den vernesko modellen som fungerer for deg, og er i henhold til dine kravspesifikasjoner.

Nettbutikk: http://www.proffklaershop.no/verneutstyr/vernefottoy

01 02 03 04 05
Bata Traxx 21 Vernesko
Arbeidssko / Vernesko / Myksko
Bata Traxx 219 Verneskolett
Sixton Empire Outdry Vernesko, vinter
Bekina Vernestøvel
Oppdatert 21.03.2014 09:42